Bij 2at bepaal je zelf wat je bijdraagt
aan het gemeenschappelijk doel

Werken bij 2at betekent verantwoordelijkheid nemen. Wat we bij 2at belangrijk vinden is dat iedere medewerker verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar eigen werk en zich kan verplaatsen in de IT problemen van onze klanten. Dit betekent dat je zelf nadenkt en begrijpt wat er nodig is om het gemeenschappelijke doel te bereiken.
 
Werken bij 2at betekent ook vrijheid. We stoppen je niet in een keurslijf, maar je kan tegelijkertijd in verschillende rollen actief zijn, van projectleider tot developer. Je kiest zelf het pad dat je bewandelt en op welke punten je ondersteuning wilt om ervoor te zorgen dat jij jouw werkzaamheden op een goede manier uit kunt voeren.

Wat betekent werken bij 2at nog meer?

2at heeft een platte en informele organisatiestructuur. Bij ons ben je onderdeel van een hecht team, dat graag samenwerkt en opgedane kennis onderling deelt. Als je bij ons in dienst komt verwachten we daarom niet dat je meteen alles weet en kunt. We verwachten wel dat je affiniteit hebt met systems en development en met nieuwe technieken, daarnaast vinden we het belangrijk dat je het leuk vindt om aan complexe projecten te werken.

Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om je eigen plek te vinden binnen het 2at-team. Vragen waarom we iets doen is bij ons daarom heel gewoon. Je moet immers weten welk doel we samen nastreven. Jouw kennis en kunde, gecombineerd met het stellen van de juiste vragen en op basis daarvan de juiste beslissingen nemen; dat is wat je als medewerker bij 2at succesvol maakt.We bieden jou

  • Een goed salaris dat past bij je rol, ervaring en resultaten
  • Zeer flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Een laptop (of desktop) en toebehoren naar eigen wens
  • Reiskostenvergoeding of een leaseauto
  • 25 vakantiedagen


Wat doen wij?

2at realiseert maatwerk IT oplossingen en host deze in complete samenwerkings- en CRM-applicaties. Hogescholen en academische ziekenhuizen vormen onze belangrijkste doelgroep. Dagelijks maken zo’n 200.000 mensen gebruik van onze applicaties, zij verwachten 24-7 beschikbaarheid.

Met onze IT oplossingen streven we naar eenvoud, volledigheid en integratie. Daarbij gaat het om het totaalresultaat, dus ook consultancy vooraf en zorg achteraf. Voor onze oplossingen zetten we vooral Microsoft tools in. Mede door de certificering van onze medewerkers mogen we onszelf Microsoft Goldpartner noemen.Onze kennisgebieden

Interesse in ontwikkelen
Microsoft SharePoint en Microsoft CRM vormen vaak de basis voor de IT oplossingen van onze klanten. Ben je vooral geïnteresseerd in het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit, dan kan je als medewerker van onze development afdeling je hart ophalen met talen en frameworks als C#, ASP.Net, HTML5, jQuery en CSS.Interesse in engineering
Ben je vooral geïnteresseerd in de wereld van systemen en cloud? Dan is onze systemsafdeling jouw plek. Programma’s als PowerShell, Windows Server, Azure, Office365, Hyper-V en Juniper vormen daarbij jouw digitale wereld. En natuurlijk Microsoft SharePoint en Microsoft CRM.
Geïnteresseerd in werken bij 2at?

Ben je geïnteresseerd in werken bij 2at? Of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem contact op met onze chef leuk werk Arnout Koning.

Contactpersoon werken bij 2at Arnout Koning

Arnout Koning

arnout@2at.nl
+31 6 5391 9422
 

Wat vinden 2at-ers?

Onze medewerkers hebben passie voor IT, grijpen uitdagingen met beide handen aan en weten hoe je resultaat bereikt. Dit zeggen zij zelf over werken bij 2at:

Bij 2at heb ik veel vrijheid om mijn functie in te vullen. We hebben een doel, en daar moeten we naar toe. Hoe je dat doet maakt niet uit zolang je maar op tijd bent en zolang je werk maar goed is.
Ester over 2at Ester Spooren
Projectmanagement officer


Bij mijn vorige werkgever, een bank, ging alles heel gestructureerd. Er was duidelijkheid, maar men durfde weinig risico’s te nemen. Hier is het veel dynamischer. Omdat er veel verschillende dingen langskomen, en omdat we veel nieuwe technologieën gebruiken leer ik hier snel.
Patrik over 2at Patrik Jansen
Service manager