Microsoft Dynamics

Neem contact op

Microsoft Dynamics

  • Overal en altijd toegankelijk
  • Uitgebreide integratiemogelijkheden
  • Schaalbaar
  • Flexibel
  • Gebruiksvriendelijk

Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is de meest complete bedrijfssoftware op de markt. Het is een verzameling slimme bedrijfsapplicaties die organisaties ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen binnen alle onderdelen van de bedrijfsvoering, zoals klantenservice, sales, marketing, finance en HR. Het automatiseert werkzaamheden, optimaliseert de bedrijfsvoering en creëert nieuwe inzichten. Uiteraard integreert het naadloos met alle Office 365 applicaties waardoor er nog meer efficiëntie kan worden behaald.

Power Platform

Door het Microsoft Power Platform te combineren met Dynamics ontstaat een zeer krachtige oplossing die de automatisering van bedrijven echt naar een hoger niveau tilt. Denk bijvoorbeeld aan de integratie met Power BI, de BI oplossing van Microsoft. Het gebruik van Power BI zorgt voor meer inzicht in je data dat je middels heldere rapportages en visuals eenvoudig kan delen met collega’s.

Power automate zorgt ervoor dat je handmatige taken kunt automatiseren door het bouwen van slimme werkstromen die taken overnemen. Van automatisch versturen van e-mails als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan tot aan het automatisch aanmaken van een activiteit voor een collega.

Wij kunnen helpen

Met onze marktkennis, Microsoft expertise en eigen software, zorgen wij ervoor dat Dynamics 365 volledig geconfigureerd wordt zodat het optimaal aansluit op de behoeftes van jouw organisatie.

Samen met jou gaan we kijken waar optimalisatie mogelijk is en zullen je op basis daarvan adviseren.
We zorgen er ook altijd voor dat we de kennis overdragen zodat jouw medewerkers zelf ook experts worden.

Gerelateerde oplossingen

Structureer processen met Zaak Centraal

Managed
Services