Procesinrichting en -automatisering

Wij helpen semipublieke organisaties met het inrichten en automatiseren van hun primaire processen en het verbeteren van dienstverlening richting klanten.
Organisaties in de (semi)publieke sector staan onder constante druk om hun dienstverlening en informatievoorziening te verbeteren. Niet alleen richting burgers, maar ook richting andere organisaties, zowel in de publieke als de private sector.
Wij begrijpen als geen ander hoe complex dit kan zijn, in een omgeving waar het aantal betrokken mensen, organisaties, systemen, wetten, regels en tijdlijnen vaak niet in één oogopslag duidelijk is. Zeker bij organisaties met een regiefunctie.
Voor organisaties met een regiefunctie bestaat er geen standaardoplossing. De omvang, het belang en de complexiteit van hun processen staat op zichzelf en vereisen een aanpak met een focus op het eindresultaat. Niet alleen het eindresultaat voor de organisatie met de regiefunctie, maar ook voor de overige betrokken organisaties.
Fase 1

Informatieanalyse

Wat is het gewenste eindresultaat?
Welke informatie, inzichten of andere output is op welk moment gewenst en door wie?

Fase 2

Procesinrichting

In kaart brengen van het proces, vanuit het oogpunt van de organisatie met de regiefunctie.
Dit geeft overzicht en inzicht.

Fase 3

Automatisering

Implementatie van automatisering en integratie met andere systemen
Onze oplossing is gebouwd op Microsoft Dynamics

Fase 4

Optimalisatie

Onze managed services zijn erop gericht om naast onderhoud en
support continu te kijken naar verder optimalisatie.

Over 2at

We zijn een implementatie partner. We zijn een system integrator. We zijn een softwareontwikkelaar. We zijn vooral dé expert.

Met onze IT-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics zorgen we ervoor dat semipublieke organisaties hun kerntaken efficiënter kunnen uitvoeren en dienstverlening richting klanten verbeteren.

Wij begrijpen complexiteit

Onze ervaring met het inrichten en automatiseren van complexe processen is ongeëvenaard. We zeggen niet voor niets, als het complex wordt, moet je bij 2at zijn.

Gericht op resultaat

Het eindresultaat is het enige dat telt, we helpen klanten om te begrijpen wat ze echt nodig hebben, vervolgens realiseren we het, wat er ook voor nodig.

Eigen tooling

Wij zijn de Microsoft Dynamics expert van Nederland. Wij hebben daarnaast eigen tooling ontwikkeld om processen nog beter te kunnen analyseren en optimaliseren.

Referenties

We hebben een bewezen trackrecord bij semipublieke organisaties en zijn in staat problemen op te lossen voordat de klant doorheeft dat er een probleem is.