Envisioning workshop

Vandaag werken aan de Gemeente van Morgen

De mogelijkheden van ‘digitaal’ lijken onbegrensd. Niet voor niets dat ‘de digitale overheid’ bij iedereen hoog op de agenda staat. Maar juist door die onbegrensde mogelijkheden zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Wat is er vandaag al echt mogelijk? Wat levert dat vandaag ook al echt op? En wat is daarbij dan voor jullie het belangrijkst?

Het doel van deze workshop is om samen een antwoord te formuleren op die vragen. Zo komen we tot een concrete lijst met mogelijke digitale verbeteringen met de meest aantrekkelijke opties bovenaan. Of, zo je wilt: jullie persoonlijke routekaart naar de Gemeente van Morgen.

Workshop

Deze problemen zijn niet uniek voor gemeentes. Eigenlijk iedere organisatie worstelt met deze problemen in deze tijd van ‘digitale transformatie’. Daarom heeft Microsoft hier de Microsoft Catalyst aanpak voor ontwikkeld. Deze is door onze gecertificeerde consultants vertaald naar een workshop specifiek voor de gemeentebranche.

Deze workshop begint met een evaluatie van uw doelstellingen en prioriteiten, gevolgd door een brainstorm, uitwerking en visualisatie van mogelijke verbeteringen en eindigt met een duidelijk, uitvoerbaar plan.

Dit plan is een document met daarin praktische handvatten en een planning waarmee uw gemeente stappen kan zetten op het gebied van digitale transformatie die aansluiten bij uw doelstellingen op korte en lange termijn. Ook vindt u hierin waar u op moet letten om te zien of u op schema ligt en hoe u daarop kunt sturen.

Voor wie is de workshop geschikt?

Voor gemeentes die willen innoveren. Vandaag concreet stappen zetten op weg naar het digitale morgen.

Workshop details

De workshops worden online of op locatie gegeven en werken het best met een groep van maximaal 10 personen. Als u interesse heeft kunt u zich aan de rechterkant aanmelden en nemen wij contact met u op voor een inventarisatie en verdere bespreking van de aanpak.

De kosten voor deze workshop bedragen 3.500 euro.

Hier zitten bij inbegrepen:

  • (Telefonische) Inventarisatie
  • Voorbereiding sessie
  • Workshop onder leiding van minimaal 2 gecertificeerde consultants
  • Rapport met concreet plan van aanpak
  • Terugkom sessie

Vandaag werken aan de Gemeente van Morgen

Wilt u meer weten laat hieronder dan uw gegevens achter.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.