Zaak Centraal

Neem contact op

Zaak Centraal

  • Intuitief configureren processen
  • Verhoogt efficientie en transparantie
  • Ingebouwd document management systeem
  • Waarborgt veiligheid en rechtmatigheid
  • Open architectuur t.b.v. koppelingen

Verbeteren dienstverlening

Het verbeteren van de dienstverlening staat hoog op de agenda van de meeste organisaties.
Continu wordt er naar manieren gezocht om de dienstverlening te optimaliseren door deze bijvoorbeeld persoonlijker te maken of proactiever. Dit gaat vaak hand in hand met het digitaliseren van de dienstverlening.

Zaakgericht werken

Mits juist ingezet is zaakgericht werken een goed middel om de dienstverlening te verbeteren. Zaakgericht werken zorgt voor grip op je processen, het kunnen bewaken van de voortgang van deze processen en voor transparantie doordat de juiste informatie voor alle betrokkenen toegankelijk is. Hierdoor kunt u eenvoudiger uw toezeggingen naar de klant nakomen en weten klanten precies wat ze wanneer van u kunnen verwachten.

Naast de verbetering in dienstverlening helpt zaakgericht werken ook om zaken/aanvragen effectiever en efficiënter af te handelen.

Zaak Centraal

Met Zaak Centraal kunt u op een eenvoudige manier zaakgericht werken. Het biedt enerzijds de content om gebruik te maken van voorgedefinieerde zaaktypes gebaseerd op marktstandaarden en best practices. Daarnaast biedt het  de flexibiliteit om zelf zaaktypes te configureren zodat de werkwijze aansluit bij de manier waarop uw organisatie wil werken.

Zaken of taken kunnen eenvoudig worden opgepakt vanuit een centrale of persoonlijke werkvoorraad en de flows en signaleringsmogelijkheden zorgen ervoor dat u volledige grip hebt op de werkzaamheden. Het gehele proces van aanvraag via afhandeling & besluit tot aan archivering is in de oplossing ondergebracht. Met behulp van zelf te configureren flows kunt u grote delen van uw processen automatiseren.

De uitgebreide rapportage mogelijkheden zorgen voor unieke inzichten en maken het mogelijk om direct bij te sturen waar nodig.

Gerelateerde oplossingen

Verbeter je dienstverlening met
Klant Centraal

Het perfecte platform
Dynamics 365