Wanneer procesautomatisering complex
wordt, zijn wij helemaal in ons element.

Wij zijn 2at

Wij begrijpen als geen ander hoe ongelofelijk complex processen kunnen zijn, zeker in de semipublieke sector. Het belang en het aantal betrokken mensen, systemen, wetten en tijdlijnen is vaak niet in één oogopslag te overzien. Daarom richten wij ons op het inrichten en automatiseren van complexe processen, die semipublieke organisaties helpen efficiënter te werken en hun klanten nog beter van dienst te zijn. Als het complex wordt, kun je simpelweg niet om ons heen.

We starten niet zonder duidelijk beeld van het einddoel

Complexe processen worden alleen maar gecompliceerder door te starten zonder glashelder zicht op het einddoel. Daarom beginnen wij altijd met het vaststellen van het benodigde resultaat, het échte doel. Om daarna te kunnen bepalen welke activiteiten noodzakelijk zijn om dat doel te bereiken. Pas dan gaan we van start. En we stoppen niet totdat we het einddoel bereikt hebben.

We voegen meerwaarde toe door meer te vragen

Het inrichten van complexe processen vraagt om iets anders dan een ‘u roept, wij draaien’ mentaliteit. Het vraagt om vragen. Om doorvragen. Om net zo lang doorvragen tot je alle antwoorden hebt op alle vragen achter de vragen. Want alleen op die manier kunnen we écht beantwoorden aan de vraag naar échte oplossingen.

We houden ons aan de feiten voor minder fouten

De oplossingen van vandaag kunnen morgen alweer achterhaald zijn. Als je niet vooruitkijkt. Daarom gaan wij bij alles wat we doen altijd uit van de lange termijn. En nemen we voor alles langer de tijd. Om alles beter te begrijpen. Om alles beter uit te leggen. Want alleen op die manier kom je tot oplossingen die de antwoorden voor morgen nu al in zich hebben.

We denken verder dan de dag van morgen

Intuïtie is geweldig, maar wanneer het gaat over het voeren van constructieve gesprekken en het maken van de juiste beslissingen, spreken de feiten voor zich. Want feiten zijn zaken die objectief vast te stellen zijn. Door je aan de feiten te houden vergroot je de kans op succes en verklein je de kans op fouten.

Werken bij 2at.

We kijken uit naar collega’s die net als wij dol zijn op complexiteit. Heb je passie voor IT en houd je ervan om zaken tot op de bodem uit te zoeken? Stuur dan een open sollicitatie naar

info@2at.nl