Overheid

Neem contact op

Overheid

  • De inwoner centraal
  • De wendbare overheid
  • Samenwerken in de keten
  • In gesprek met de inwoner
  • De datagedreven overheid

Vandaag, de overheid van morgen

Goed zorgen voor burgers, bedrijven en medewerkers in een veranderende samenleving, dat is wat bij de overheid centraal staat. Dit brengt uitdagingen met zich mee en vraagt om nieuwe manieren van (samen)werken. Meer dan ooit moet de klant centraal gezet worden en willen we dienstverlening vanuit de klantreis organiseren. Om kwaliteit te leveren hebben we behoefte aan digitale processen op basis van integraliteit, waarbij ketens frictieloos samenwerken. Dit alles moet plaatsvinden in een context van toenemende druk om verantwoord om te gaan met gemeenschappelijke middelen en de financiën onder controle te hebben. Uitdagend? zeker. Haalbaar? absoluut!

Standaard oplossingen vanuit de cloud

2at staat voor vernieuwing door gebruiksvriendelijke, flexibele en inpasbare oplossingen te bieden. Onze oplossingen ondersteunen overheden bij klant contact en dienstverlening, bij proces automatisering en zaak gericht werken en bij de financiële administratie en management. Op basis van Microsoft technologie bieden wij standaard oplossingen voor echte publieke uitdagingen in het hart van de organisatie. Onze oplossingen zijn flexibel en configureerbaar en daarom eenvoudig aan te passen aan veranderende verwachtingen en regelgeving.

Onze oplossingen

Klant Centraal
Zaak Centraal
Financieel Centraal

2at en de overheid

Al 20 jaar is 2at de Microsoft partner gespecialiseerd in de publieke sector. Wij begrijpen de context van overheden en snappen de problematiek. Gelijkertijd zien wij het als onze uitdaging  om institutionele patronen uit te dagen, want technologie gaat niet over het automatiseren van het bestaande, maar over het ontginnen van nieuwe manieren van werken. Samen met onze klanten innoveren is onze  passie. Met oog op het resultaat bieden wij werkbare oplossingen voor het publieke domein.

Wij zijn erg blij met 2at. Niet alleen vanwege het resultaat en kwaliteit van werk maar ook de passie voor het werk en de fijne samenwerking worden zeer gewaardeerd ” – Marco Brederveld, Gemeente Hollands Kroon

Bekijk een webinar

Samen met Microsoft en BDO organiseren wij een reeks webinars voor de Gemeente van Morgen. Elk webinar gaat in op een uitdaging in de domeinen bedrijfsvoering of publieke dienstverlening. Gezamenlijk laten we zien hoe slimme technologie en processen je helpen klaar te zijn voor de toekomst. Meld je aan voor een toekomstig webinar of kijk een van de eerdere webinars terug.

Webinars

App fabriek

Concreet aan de slag met het automatiseren van een specifiek proces? Meld u aan voor een sessie in onze app fabriek! Tijdens deze sessies gaan we samen met uw team aan de slag om concrete kansen te identificeren en die direct in de praktijk te brengen.

Meld je aan