Managed Services

Wij helpen organisaties met het beheren van hun IT-omgevingen en het verbeteren van dienstverlening richting klanten.
IT-afdelingen zijn vooral druk met de dagelijkse operatie. Ze moeten zorgen dat alles goed en makkelijk verloopt voor hun interne gebruikers.
De innovatie van flexibele en schaalbare platformen als Microsoft 365 en Microsoft Azure blijven daarbij helaas vaak achter.
Wij kunnen met ons Managed Services Team organisaties voorzien van de beste ondersteuning en helpen jullie IT-organisatie om te innoveren. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. Van meekijken bij incidenten tot volledige ontzorging en beheer.
Managed

Support

Krijg toegang tot ons supportteam van experts. Wij fungeren als verlengstuk van jouw IT-afdeling!

Managed

Cloud Operations

Middels ons geavanceerde cloud platform monitoren wij altijd in detail jouw omgeving en zorgen we dat je jouw cloudkosten en -governance onder controle houdt.

Managed

Infrastructure

Wij zorgen ervoor dat jouw verbindingen tussen interne en externe systemen te allen tijde blijft functioneren.

Managed

Security

Traditionele security voldoet niet meer. Met onze Managed Security dienst zorgen we voor 24/7 beveiliging en detecteren en reageren direct op aanvallen op jouw omgeving.

Over 2at

We zijn een implementatie partner. We zijn een system integrator. We zijn een softwareontwikkelaar. We zijn vooral dé expert.

Met onze IT-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics zorgen we ervoor dat semipublieke organisaties hun kerntaken efficiënter kunnen uitvoeren en dienstverlening richting klanten verbeteren.

Wij begrijpen complexiteit

Onze ervaring met het inrichten en automatiseren van complexe processen is ongeëvenaard. We zeggen niet voor niets, als het complex wordt, moet je bij 2at zijn.

Gericht op resultaat

Het eindresultaat is het enige dat telt, we helpen klanten om te begrijpen wat ze echt nodig hebben, vervolgens realiseren we het, wat er ook voor nodig.

Eigen tooling

Wij zijn de Microsoft Dynamics expert van Nederland. Wij hebben daarnaast eigen tooling ontwikkeld om processen nog beter te kunnen analyseren en optimaliseren.

Referenties

We hebben een bewezen trackrecord bij semipublieke organisaties en zijn in staat problemen op te lossen voordat de klant doorheeft dat er een probleem is.