Webinar: Low code in het publieke domein

25 november 2021 van 14:00 tot 16:51 uur Webinar
De publieke sector wordt getypeerd door een grote diversiteit aan diensten en producten en veel verschillende belanghebbenden. Des te belangrijker is een gestroomlijnd werksysteem om alle processen in te managen. Processen in het publieke domein zijn talrijk en divers, maar ook veranderlijk. Maatschappelijke verwachtingen wijzigen, regelgeving verandert en samenwerkingen transformeren. Deze veranderende wereld vraagt veel meer flexibiliteit van de publieke sector dan men zou verwachten. De huidige systemen sluiten daar slecht bij aan, ze zijn vaak rigide en noodzaken vaak te complexe technologische ingrepen. In de praktijk betekent dit dat zelfs succesvol geautomatiseerde processen uit het verleden door gebrek aan flexibiliteit snel gedateerd worden. Ingewikkelde work arounds en handmatige aanpassingen blijken dan weer noodzakelijk, maar dit is natuurlijk ongewenst en luidt precies in wat je niet wil, ontdigitaliseren. Digitale flexibiliteit is cruciaal voor de publieke sector en met de recente technologische ontwikkelingen is dit niet langer een utopie. In deze webinar willen wij van 2at laten zien welke positieve bijdrage de recente ontwikkelingen rond low-code kunnen bieden voor de publieke sector. We laten zien hoe makkelijk processen gedigitaliseerd kunnen worden, en procestypes eenvoudig te configureren zijn. Ook geven we een inkijkje in hoe we data uit andere systemen voor ons laten werken, en zelfs kunnen injecteren met Artificial Intelligence. Wij geloven dat technologie bevrijdend moeten werken en vinden het dus belangrijk om te tonen hoe je slimme processen makkelijk kunt configureren intern en extern toegankelijk kunt maken via apps of webportalen. De combinatie van cloud, data en nu low-code is een krachtig instrument om wendbaarheid en innovatie binnen het publieke domein te stimuleren. Wij laten zien hoe ook u daar gebruik van kunt maken zonder complexe ICT-kennis of grote ICT-projecten op te moeten tuigen.


Geïnteresseerd?

Voor wie is deze webinar?

In dit webinar demonstreert 2at samen met Microsoft hoe de Microsoft ‘low-code technologie Cloud’ de publieke sector kan helpen bij het digitaliseren van processen en klantreizen en hoe organisaties wendbaar blijven door data en low-code technologie.
Het webinar richt zich op beslissers en professionals binnen de publieke sector die zich bezighouden met procesoptimalisatie, organisatieontwikkeling en/of innovatie.Key takeaways

  • Digitaliseren met low-code zorgt ervoor dat systemen snel te veranderen zijn, en dus wendbaar blijven
  • Integreer low-code met uw bestaande kern applicaties om innovatieve kracht toe te voegen
  • Werk als een startup: klein beginnen, leren en vanuit daar opschalen


Het programma

  1. De kracht van low-code
  2. Digitaliseren van processen
  3. Low-code en data
  4. App-fiction in het publieke domein
  5. Hoe te beginnen met het Power Platform
Registreer je hier voor het evenement
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

23 augustus 2021
Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl