23 juli 2024

2at door Microsoft erkend als Solution Partner voor 'Modern Work'

Na eerdere onderscheidingen op het gebied van Business Applications, Data & AI en Digital & App Innovation, heeft 2at nu trots de erkenning als Solution Partner voor Modern Work in ontvangst mogen nemen. Deze erkenning, die Microsoft geeft aan partners die uitblinken in het leveren van haar oplossingen, richt zich bij Modern Work vooral op specialisatie in het gebruiken van Microsoft 365-oplossingen en -diensten die gebruikers in staat stellen efficiënter en productiever te werken in het ‘nieuwe (hybride) werken’.


Met deze erkenning hebben we als 2at aangetoond te beschikken over:
  • Kennis: een groot aantal gecertificeerde medewerkers
  • Ervaring: succesvolle projecten tot een goed einde brengen
  • Referenties: positieve reviews van klanten

We zijn er trots op één van de weinige partners in Nederland te zijn, zeker voor het onderwijs en de overheid, die deze erkenningen van Microsoft heeft gekregen op basis van bewezen resultaten. Wilt u weten wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan zeker contact op!
Dave Kiwi Auteur

Vraag een demo aan

Op zoek naar extra inspiratie?

Heeft de informatie op onze website je weten te triggeren of ben je op zoek naar specifieke informatie? Vraag dan eens een demo aan en laat ons in de opmerking weten waar je naar op zoek bent. Wij vertellen je graag meer over onze visie, strategie of kennis op het gebied van technologie.

Overig nieuws

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl