Utrecht, juni 2021 – Afgelopen week hebben vier van onze medewerkers weer een aantal nieuwe certificeringen weten te behalen. We zijn trots dat we zo hard groeien met dit geweldige team!

‘Certified Prosci Change Practitioner’
Peter mag zichzelf vanaf nu officieel een ‘Certified Prosci Change Practitioner’ noemen!

Ook in IT zien we helaas bij veel organisaties dat er veel tijd wordt besteed aan de project management kant en de ‘mens’ kant vergeten wordt.

Een succesvolle implementatie is niet klaar op het moment van go-live, maar op het moment van succesvol gebruik. Pas dan kan je de doelen gaan halen die je met de verandering voor ogen had.

Voor 2at is het een belangrijk grondbeginsel om Change Management van ‘common sense’ naar ‘common practice’ te brengen!

MS-700
Na het behalen van het MS-700 examen zijn drie van onze collega’s (Caroline, Joris & Boudewijn) ook weer een nieuwe titel rijker namelijk “Microsoft Teams Administrator”.

Met deze certificeringen hebben we onze 7e gold status behaald waarmee onze partnerstatus er nu zo uit ziet:

– Gold Application Development
– Gold Application Integration
– Gold Cloud Platform
– Gold Datacenter
– Gold Cloud Productivity
– Gold Project and Portfolio Management
– Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
– Silver Collaboration and Content- Silver Data Analytics
– Silver Messaging
– Silver Enterprise Mobility Management

Het lijstje met titels groeit en groeit en dit allemaal dankzij de geweldige inzet van onze collega’s!

Over ²at

We zijn een implementatie partner. We zijn een system integrator. We zijn een softwareontwikkelaar. We zijn vooral dé expert.

Met onze IT-oplossingen op basis van Microsoft zorgen we ervoor dat hogescholen en overheden hun kerntaken efficiënter kunnen uitvoeren en dienstverlening richting studenten en burgers verbeteren.

Wij begrijpen complexiteit

Onze ervaring met het inrichten en automatiseren van complexe processen is ongeëvenaard. We zeggen niet voor niets, als het complex wordt, moet je bij 2at zijn.

Gericht op resultaat

Het eindresultaat is het enige dat telt, we helpen klanten om te begrijpen wat ze echt nodig hebben, vervolgens realiseren we het, wat er ook voor nodig.

Eigen tooling

Wij zijn de Microsoft Dynamics expert van Nederland. Wij hebben daarnaast eigen tooling ontwikkeld om processen nog beter te kunnen analyseren en optimaliseren.

Referenties

We hebben een bewezen trackrecord bij (semi)publieke organisaties en zijn in staat problemen op te lossen voordat de klant doorheeft dat er een probleem is.

Gerelateerde oplossingen

Gerichte communicatie met
Bubl.

Structureer processen met GovCase