Integratie is de sleutel tot succesvolle transformatie

Wie denkt dat de digitale transformatie alleen gaat over technologie, heeft het mis. De digitale transformatie is pas succesvol als je de balans vindt tussen mens en technologie.

Technologie moet de mensen optimaal faciliteren in hun werkzaamheden, zeker nu de economische situatie erg onzeker is en er veel innovatiekracht van bedrijven en instellingen wordt verwacht. Je moet als organisatie wendbaar en flexibel zijn en dat lukt alleen als je de complexiteit uit primaire processen haalt. Business applicaties moeten bijvoorbeeld naadloos met elkaar gekoppeld zijn, in de cloud of on-premise. Kortom, de professional wil met plezier zijn werk kunnen doen en wil hierin uitblinken, zonder belemmerd te worden door verouderde en starre ICT-oplossingen. Wanneer je de medewerker in zijn kracht zet, betaalt dit zich onder andere uit in een goede dienstverlening richting klanten, cliënten of burgers. Maar bovenal groei je op deze manier uit tot een flexibele en wendbare organisatie, die noodzakelijk is om succesvol te zijn in een samenleving vol onzekerheid.

In deze whitepaper gaan we dieper in op de mogelijkheden die digitale transformatie bedrijven biedt om de complexiteit uit de IT-omgeving weg te nemen. We schetsen de problemen en uitdagingen waar medewerkers tegenaan lopen als zij klanten bedienen, studenten of burgers te woord staan of cliënten service op maat willen leveren. Waar zitten de knelpunten: verouderde koppelingen, inefficiënte processen of een te lange time to market van nieuwe services en applicaties? Je zult zien dat we hier een heel herkenbaar beeld oproepen. En daar kun je iets tegen doen.

Whitepaper: Integratie is de sleutel tot succesvolle transformatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over 2at

We zijn een implementatie partner. We zijn een system integrator. We zijn een softwareontwikkelaar. We zijn vooral dé expert.

Met onze IT-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics zorgen we ervoor dat semipublieke organisaties hun kerntaken efficiënter kunnen uitvoeren en dienstverlening richting klanten verbeteren.

Wij begrijpen complexiteit

Onze ervaring met het inrichten en automatiseren van complexe processen is ongeëvenaard. We zeggen niet voor niets, als het complex wordt, moet je bij 2at zijn.

Gericht op resultaat

Het eindresultaat is het enige dat telt, we helpen klanten om te begrijpen wat ze echt nodig hebben, vervolgens realiseren we het, wat er ook voor nodig.

Eigen tooling

Wij zijn de Microsoft Dynamics expert van Nederland. Wij hebben daarnaast eigen tooling ontwikkeld om processen nog beter te kunnen analyseren en optimaliseren.

Referenties

We hebben een bewezen trackrecord bij semipublieke organisaties en zijn in staat problemen op te lossen voordat de klant doorheeft dat er een probleem is.